the Flash Fan

Danielle Panabaker (Caitlin Snow) Kimdir? – Hakkında Bilgi

19 Eylül 1987 yılında doğmuş olan Danielle Panabaker, ABD’li bir oyuncu olup Georgia bölgesinde doğmuştur. The Flash dizisinde Caitlin Snow isimli bir karakter ile karşımıza çıkan Danielle Panabaker, S.T.A.R Endüstri için çalışan Genetik Uzmanıdır.

Danielle Panabaker’in bilinen rolleri ise CBS draması Shark isimli dizi, Mr. Brooks, Sky High, The Crazies, 13. Cuma gibi sinema filmleridir. Danielle ayrıca Disney Channel’in Stuck in the Suburbs ve Read It and Weep yapımlarında kardeşi Kay Panabaker ile birlikte rol almıştır.

Danielle Panabaker Rol Aldığı Yapımlar

Filmografi

2003 – No Place Like Home – TV Filmi
2003 – Sex and the Single Mom – Sara Gradwell – TV Filmi
2004 – Stuck in the Suburbs – Brittany Aarons – TV Filmi
2004 – Searching for David’s Heart – Darcy Deeton – TV Filmi
2005 – Mom at Sixteen – Jacey Jeffries – TV Filmi
2005 – Sky High – Layla Williams
2005 – Rule Number One – Grace Jones – Kısa Film
2005 – Yours, Mine and Ours – Phoebe North
2006 – Read It and Weep – Isabella – TV Filmi
2007 – Mr. Brooks – Jane Brooks
2007 – Home of the Giants – Bridgette ‘Bridge’ Bachman
2009 – Friday the 13th – Jenna
2010 – The Crazies – Becca
2010 – The Ward – Sarah
2010 – Weakness – Danielle
2011 – The Shunning – Katie Lapp – TV Filmi
2012 – Intercept – Kat – TV Filmi
2012 – Girls Against Boys – Shae
2012 – Piranha 3DD – Maddy
2013 – The Nearlyweds – Erin – TV Filmi
2013 – Time Lapse – Callie – Yapım Aşamasında
2014 – Deconstruction Red – Jamie Shawcross – Yapım Aşamasında

Televizyon YapımlarıÖne Çıkan Yapımlar

2003 – The Bernie Mac Show – Chelsea – Bölüm: 35, Raging Election
2003 – Malcolm in the Middle – Kathy McCulskey – Bölüm: 81, Reese’s Party
2003 – CSI: Crime Scene Investigation – Kız – Bölüm: sezon 3, bölüm 68, Play with Fire
2003 – The Division – Melissa Ringston – Bölüm: “As I Was Going to St. Ives…”
2009 – Grey’s Anatomy – Kelsey Simmons – Bölüm: “Holidaze”
2010 – Family Guy – Hillary (seslendirme) – Bölüm: “Brian Griffin’s House of Payne”
2013 – Mad Men – Daisy McCluskey – 6. Bölüm
2014 – The Flash – Caitlin Snow

Benzer Yazılar

Avatar for Flash

Yazar: Flash

Yazıyı Paylaş